WSZIP Uczelnia nr 1 w regionie! wśród uczelni niepublicznych
NAUCZANIE DIETETYKI W SZKOLE

CHARAKTERYSTYKA KANDYDATÓW: Oferta skierowana jest do osób posiadających wyższe wykształcenie z przygotowaniem pedagogicznym.

Absolwent kierunku uzyska wiedzę i umiejętności z zakresu żywienia człowieka zdrowego i chorego oraz technologii przygotowania potraw. Będzie on przygotowany m.in. do:

  1. pracy nauczyciela w zakresie planowania i przygotowania potraw wchodzących w skład poszczególnych diet zgodnie z obowiązującą klasyfikacją,
  2. oceny stanu odżywienia,
  3. kontrolowania produktów żywnościowych i warunków ich przechowywania,
  4. organizowania żywienia indywidualnego i leczniczego dostosowanego do wieku i stanu zdrowia człowieka  

 

 

OPŁATY

Ilość semestrów: 3
Koszt pierwszego semestru: 910 zł
Opłata wstępna: 100 zł
Koszt Studiów: 3085 zł

FORMA PŁATNOŚCI:
jednorazowo lub ratalnie: 3, 6 lub 12 rat

Zapraszamy do rejestracji on-line!

Więcej informacji:
tel. 74 844 45 56, 74 848 65 93
fax: 74 844 45 57
kom. 690 422 778
podyplomowe@wwszip.pl